Ik ben leerkracht Ik ben jeugdwerker Ik ben vrijwilliger Ik ben jeugdconsultent Kids!
Zoek in Opleidingen

hieronder kan je in onze opleidingen zoeken op een bepaald trefwoord, doelgroep of thema.

Van A tot Z

Hier kunt u via de alfabetische lijst zoeken in ons aanbod.

Nieuwe opleidingen: wie volgt wat? (Blender)Thema: Jeugd Rode Kruis
Type: Opleidingen, Publicaties
Doelgroep: 16+Het is bijna zover: vanaf 1 januari ziet het opleidingsaanbod van Jeugd Rode Kruis er officieel hélemaal anders uit. Geen Startkabels, Spellewaerde, VOPL, VOPL de luxe of Initiatie voor initiatoren meer. Welkom aan heel wat nieuwe opleidingen zoals de uitgebreide hoofdanimatoropleiding, de vernieuwde én verplichte initiatoropleiding, een workshop voor stagebegeleiders, etc.

Met het nieuwe opleidingsaanbod zijn er heel wat nieuwe regels en voorwaarden. Het is vaak niet makkelijk om te weten welke opleiding voor jou nu eigenlijk een aanrader is, of zelfs verplicht. Daarom maakten we een aantal flowcharts. In die 'stappenplannen' kan je in een handomdraai zien wat ons opleidingsaanbod is op jouw maat.


We hopen dat met deze flowcharts iedereen gemakkelijk zijn weg vindt in het nieuwe doolhof aan namen, regels, suggesties, voorwaarden, … . Toch de weg kwijt? Contacteer ons zeker via jeugdrodekruis@rodekruis.be of 015 44 35 76, en we zoeken mee naar het beste antwoord op je vraag!

De flowcharts geven een zo goed mogelijk beeld, maar het is onmogelijk om daarin écht volledig te zijn. Daarom blijven we verwijzen naar onderstaande documenten, die alle info omvatten.

In de loop van 2016 doen we de nodige aanpassingen aan het Vademecum Jeugd Rode Kruis. Daarin nemen we al deze info ook op. 

gewijzigd op 12/22/15

Zeg het maar!

geen rating, enkel een reactie


Opleidingen

Mijn JRK

Kalender

09/09
Heel Vlaanderen

+

meer activiteiten